Chiftele cu smantana

Printeaza

Chiftele cu smantana din: muschi, unt, oua, faina de grau, ceapa, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele cu smantana

  • 1 kg muşchi de vită
  • 400 g unt
  • 5 ouă
  • 4 linguri făină de grâu
  • 4 cepe
  • smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se toacă şi se amestecă bine cu ouăle bătute, puţin unt, sare şi piper. Se fac chiftele mai mari, aplatizate. Se trec prin făină şi se prăjesc în unt bine încins, pe ambele feţe.

Când sunt aproape gata, se toarnă deasupra ceapa tăiată mărunt, călită în unt şi subţiată cu smântână. Se mai lasă până ce sosul începe să scadă.

Se servesc calde sau reci cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.