Ceai de cretusca

Printeaza

Creţuşcă (Filipendula ulmaria) Ceai_de_cretusca

Descriere

Ingrediente: partea aeriană a plantei Filipendula ulmaria L., fam. Rosaceae, care conţine derivaţi salicilaţi, flavone, ulei volatil, taninuri. Prezentare cutie a 50g.

Indicaţii

Susţine sănătatea aparatului respirator.

Susţine sănătatea articulaţiilor.

Contribuie la funcţionarea normală a stomacului şi intestinelor.

Intrebuinţări principale: stările febrile din infecţiile căilor respiratorii, reumatism.

Alte întrebuinţări: afecţiuni digestive (gingivite, stomatite, gastrite, ulcere, diaree).

Stările febrile din infecţiile căilor respiratorii, reumatism.

Acţiune

Antiinflamator, sudorific, antifebril, antialgic,

Preparare

Uz intern: se prepară infuzie din 1 linguriţă plantă mărunţită la o cană cu apă.

Uz extern: se prepară infuzie din 2 linguri plantă mărunţită la 250 ml apa.

Administrare

Uz intern: se beau 3-4 căni cu ceai pe zi.

Uz extern: se face gargară sau se aplică comprese pe zonele afectate.

Contraindicatii

Alergie la salicilaţi, sarcină, alaptare.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.