Cartofi picanti la tigaie

Printeaza

Cartofi picanti la tigaie din: cartofi, faina, boia, unt, ulei, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Cartofi picanti la tigaie

  • un kg cartofi
  • 3 linguri făină
  • o linguriţă boia iute
  • 150 g unt
  • 50 ml ulei
  • sare grunjoasă
  • piper
  • puţin cimbru

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi se fierb 5 minute şi apoi se scurg foarte bine.

Se amestecă făina cu boiaua, sarea şi piperul.

Cartofii fierţi se tăvălesc prin făina condimentată. Se încing uleiul şi untul în tigaie. Se adaugă cartofii în grăsimea bine încinsă şi se lasă pe foc 15 minute, amestecând periodic.

Se servesc cu cimbru deasupra.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Cartofi picanti la tigaie
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.