Carne tocata cu fasole franceza si sofran

Printeaza

Carne tocata cu fasole franceza si sofran din: carne tocată, unt, praf de şofran, usturoi, fasole franceză, piper, ceapă, sare, ghimbir, praf de curry.

Ingrediente:Carne tocata cu fasole franceza si sofran

  • 500 g carne tocată
  • 100 g unt
  • 1/3 linguriţă de praf de şofran
  • 1 căţel de usturoi
  • fasole franceză
  • 8 boabe de piper
  • 200 g ceapă
  • sare şi piper după gust
  • 7 g ghimbir
  • praf de curry după gust

Mod de prerarare:

Curăţaţi legumele şi tăiaţi-le. Râşniţi condimentele. Tăiaţi ceapa şi .rumeniţi-o uşor în unt.

Tăiaţi ghimbir, adăugaţi praf de curry şi prăjiţi-le împreună.

Prăjiţi carnea tocată până când este pe jumătate gata. Adăugaţi fasole franceză, safe, praf de chilii şi prăjiţi bine.

Puneţi puţină apă, acoperiţi şi fierbeţi până se înmoaie conţinutul.

Scoateţi capacul şi mai prăjiţi cinci minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.