Caltaboşi afumaţi

Printeaza

Caltaboşi afumaţi din: carne de porc, ficat, ceapa, sare, piper, ianibahar, cuisoare, condimente.

Ingrediente:Caltaboşi afumaţi

  • 2 kg carne de la ceafa si de la gusa
  • 500 g ficat
  • 200-300 g ceapa
  • sare
  • piper macinat
  • ienibahar
  • cuisoare
  • alte condimente, dupa preferinta

 

Mod de preparare:

Carnea şi ficatul, tăiate bucăţi, şe dau prin maşina de tocat. Ceapa se căleşte în puţină grăsime şi se adaugă la carne. Se amestecă bine, adăugându-se sare şi condimentele preferate.

Cu amestecul obţinut se umplu maţe, dar de data aceasta mai subţiri. Se pun la fiert în apă cu puţină sare, aproximativ 40-50 de minute, fară a da în clocot.

La final, se ţin la fum rece timp de 4 ore. Acest tip de caltaboşi se consumă rece.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.