Burito picant

Printeaza

Burito picant din: un pachet burrito, sare, piper, piept de pui, ulei de masline, ceapa rosie, ardei capia, otet balsamic, ardei verzi, ciuperci, pasta de masline.

Burito picant

Ingrediente:

  • un pachet burrito
  • sare
  • piper
  • 600 g piept de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 ardei capia
  • o lingurita otet balsamic
  • 1-2 ardei verzi
  • 200 g ciuperci
  • 2 linguri pasta de masline

Mod de preparare:

Pentru inceput, se spala carnea de pui cu jet de apa rece, apoi se lasa la scurs pe un prosop absorbant de bucatarie. Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit, se taie felii subtiri, eventual se mai maruntesc.

Carnea de pui se caleste in uleiul de masline si, dupa ce a capatat o culoare aramie, se adauga ceapa rosie, curatata, spalata si se tocata solzisori, in prealabil.

Se inabuse la foe mic pana cand ceapa devine sticloasa, se pun ciupercile curatate si taiate felii foarte subtiri si ardeii taiati cubulete. Se lasa sa se inmoaie si, dupa ce s-au calit bine, se pune pasta de masline, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

Foile de burrito se stropesc pentru inceput cu putin sos din compozitia pregatita, se umplu si se ruleaza cu atentie sa nu se rupa. Se aranjeaza pe un platou ornat cu frunze de salata verde. Se servesc imediat.

Burito picant

Burito picant

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/burito-picant html
  • burito

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.