Budinca cu prosciutto

Printeaza

Budinca cu prosciutto din: penne, smantana, cascaval de oaie, oua, prosciutto, busuioc, sare, unt si praz.

Ingrediente:Budinca cu prosciutto

  • 500 g penne
  • 50 ml smantana de gatit
  • 100 g cascaval de oaie
  • 2 oua
  • 100 g prosciutto sau muschi de porc afumar si feliat
  • 1 lingura cu busuioc verde tocat + cateva frunze pentru decor
  • sare
  • unt
  • praz

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă cu sare. Când sunt gata, scurge-le şi răstoarnă-le într-o formă ceramică unsă cu unt. Taie şunca în felii şi pune-le ici şi colo printre penne. Bate ouăle cu smântână şi amestecă-le cu caşcavalul ras.

Toarnă peste penne şi dă-le la cuptorul încins în prealabil, la foc potrivit, 20 de minute, cu busuioc tocat şi rondele de praz.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.