Briose aperitiv cu caşcaval şi ciuperci

Printeaza

O reteta de briose aperitiv cu cascaval si ciuperci din: faina, oua, praf de copt, lapte, unt, parmezan, cascaval, telemea, ciuperci, sare si piper.

Ingrediente:Briose aperitiv cu caşcaval şi ciuperci

  • 350 g faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 2 linguri parmezan
  • 2 linguri cascaval
  • 2 linguri telemea
  • 4 ciuperci champignon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cerni făina cu praful de copt, o amesteci cu laptele, ouăle bătute cu sare şi pu­ţin piper, adaugi untul fre­cat spumă, ciupercile sotate separat cu unt, telemea­ua sfărâmată, caşcavalul şi parmezanul rase.

Amesteci ingredientele bine, apoi torni compoziţia în formele de brioşe tapetate cu folie specială de copt (formele să fie pline trei sferturi) şi le coci în cuptorul preîncălzit circa 30 de minute, la foc potrivit. Le laşi să se răcească în forme, apoi le scoţi şi le serveşti.

Briose aperitiv cu caşcaval şi ciuperci

Briose aperitiv cu caşcaval şi ciuperci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • briose aperitiv cu ciuperci
  • briose aperitiv cu cascaval si ciuperci

2 comentarii

  1. Chiar ca-s bune briosele astea

  2. A facut cineva briosele astea? Ca vreau sa le incerc si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.