Bors rapid cu fasole

Printeaza

Bors rapid cu fasole din: fasole, ceapa, morcov, dovlecel, bors, sare.

Ingrediente:Bors rapid cu fasole

  • o conservă mare fasole gata fiartă
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină albitură
  • o rădăcină pătrunjel
  • un dovlecel
  • 500 ml borş
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun la foc, în doi litri de apă, toate legumele tăiate cubuleţe în afară de dovlecel. Se lasă la fiert 20 de minute. Se trece fasolea sub un jet de apă rece, apoi se lasă la scurs.

Se pun dovlecelul tăiat şi fasolea şi se fierbe borşul separat. După ce dovlecelul a fiert 5 minute, se toarnă borşul şi se mai lasă un clocot.

Se potriveşte de sare şi apoi se poate servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.