Biscuiti cu miere si ghimbir

Printeaza

Biscuiti cu miere si ghimbir din: ghimbir, unt, zahar, miere, faina, praf de copt.

Ingrediente:Biscuiti_cu_miere_si_ghimbir

  • 20 g ghimbir
  • 100 g unt
  • 50 g zahăr
  • 50 g miere
  •  200 g făină
  • un plic de praf de copt

 

Mod de preparare:

Cureţi de coajă ghimbirul şi îl dai pe răzătoarea mică. Amesteci bine toate ingredientele, până obţii o minge de aluat elastic.

Pui coca în folie alimentară si o dai la rece cel puţin o oră. După ce scoţi aluatul din frigider, îl laşi să se încălzească timp de cel puţin 15 minute.

Intinzi apoi o foaie de 1 cm grosime şi decupezi biscuţii în ce formă doreşti. Ii pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pe care o introduci în cuptorul preîncălzit la 180°C, în jur de 10 minute, până devin aurii.

Biscuiti cu miere si ghimbir

Biscuiti_cu_miere_si_ghimbir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.