Biftec cu cartofi prajiti

Printeaza

Biftec cu cartofi prajiti

Biftec cu cartofi prajiti din: muschi de vita, cartofi prajiti, muraturi, salata verde, unt.

Ingrediente:

  • 300 g muschi de vaca
  • cartofi prajiti
  • muraturi sau salata verde
  • unt

 

 

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati, se bate usor, se sareaza si se pipereaza.

Apoi se pune in tigaie sau intr-o cratita cu unt foarte incins si se prajeste pe ambele parti pana este gata (10-15 minute).

Se asaza biftecul pe un platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.