Barcute napoletane

Printeaza

Barcute napoletane din: branza, unt, faina, sare, ulei, ceapa, ardei, rosii.

Ingrediente:Barcute napoletane

  • 250 g brânză de vaci
  • 250 g unt
  • 250 g făină
  • sare
  • ardei iute
  • busuioc
  • 4 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi verzi
  • 1 dovlecel
  • rosii
  • masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se prepară un aluat: se pasează 250 g brânză de vaci cu 250 g unt moale. Se adaugă 250 g făină, sare, ardei iute pisat şi busuioc tocat şi se frământă 2-3 minute.

Se lasă să se odihnească 20 minute la rece.

Se prepară umplutura: se încing 4 linguri ulei şi se călesc 2 cepe tăiate solzişori şi 2 ardei graşi verzi tăiaţi felii. Se adaugă 1 dovlecel tăiat rondele, se lasă pe foc 3 minute şi se potriveşte de sare şi piper.

Se întinde o foaie de aluat groasă de 3 mm şi se taie dreptunghiuri. Se ridică marginile şi li se lipesc colţurile, aşa încât să se formeze o corăbioară.

Se umplu corăbioarele cu amestecul de legume, se garnisesc cu roşii felii şi sferturi de măsline şi se presară deasupra cimbru.

Se aşază corăbioarele într-o tavă cu hârtie de copt şi se dau la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.