Aspic dulce cu ciuperci si sos Tabasco

Printeaza

Aspic dulce cu ciuperci si sos Tabasco din: gelatină granulată, suc de roşii, zahăr, sare, gin, sos picant Tabasco, dovlecei, ţelină, ciuperci,suc de lămâie, piper, busuioc.

 

Ingrediente:

  • 5 g gelatină granulată
  • 250 ml suc de roşii
  • 1 praf zahăr
  • sare
  • 1 cl gin
  • sos picant Tabasco
  • 100 g dovlecei
  • un fir ţelină
  • 50 g ciuperci
  • 1 lingură suc de lămâie
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare:

Se amestecă sucul de roşii cu zahăr, sare, gin şi sos picant.

Gelatina se dizol­vă în 3 linguri cu suc de roşii şi se în­corporează în restul de suc.

Se lasă la rece până ce compoziţia începe să se întărească.

Dovleceii, ţelina şi ciupercile se taie cubuleţe. Se amestecă împreună cu suc de lămâie, sare şi piper şi se înglobează în compoziţia de roşii.

Se aşază în 2 forme clătite cu apă rece şi se dă la fri­gider 2 ore. Formele se introduc în apă rece şi se răstoarnă.

Aspic dulce cu ciuperci si sos Tabasco

Aspic_dulce_cu_ciuperci_si_sos_Tabasco

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.