Aripioare in pesmet

Printeaza

Aripioare in pesmet din: aripiaore de pui, mustar, ulei, usturoi, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Aripioare_in_pesmet

  • 12 aripioare
  • 3 linguri muştar
  • 2 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se zdrobeşte usturoiul şi apoi se amestecă bine cu muştarul şi uleiul. Aripioarele se acoperă cu acest sos si se lasă la rece 30 de minute.

Se scot aripioarele de la rece, se trec prin pesmet amestecat cu sare şi piper şi se asază în tavă. Se lasă 45 de minute la cuptor, întorcându-le la jumătatea timpului.

Aripioare in pesmet

Aripioare_in_pesmet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.