Aperitive “arici”

Printeaza

Aperitive “arici” din: chifle cu seminte, rosii, carnat cabanos, cas, masline, ou, amaranth, negrilica.

Ingrediente:Aperitive arici

  • chifle cu seminţe
  • roşii cherry
  • cârnat cabanos
  • caş proaspăt
  • măsline verzi fără sâmburi
  • măsline negre fără sâmburi
  • câte o felie de ou fiert
  • seminţe de amaranth
  • seminţe de negrilică

 

Mod de preparare:

Se taie bucăţi cabanosul şi caşul. Se fierb tare ouăle.

Pe beţe de frigărui se înfig pe rând: roşii cherry, felii de caş, măsline, bucăţi de cârnat şi câte o felie de ou. Se înfige câte o frigăruie în fiecare chiflă, după care se pune pe o farfurie, pentru fiecare mesean, câte o chiflă sau două.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.