Stelute aperitiv

Printeaza

Stelute aperitiv din: aluat, carnat afumat, cascaval, susan, masline.

Ingrediente:Stelute aperitiv

  • 500 g aluat pentru foitaj
  • 200 g cârnat afumat
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 ou
  • susan
  • rondele de măsline pentru decor

 

Mod de preparare:

Intinzi pe planşetă aluatul şi decupezi steluţe, cu ajutorul formei pentru fursecuri. Pentru jumătate dintre steluţe, decupezi mijlocul cu o formă rotundă.

Aşezi steluţele într-o tavă, pe hârtie de copt şi le ungi cu ou. Lipeşti peste ele steluţele perforate. în golul fiecărei steluţe, pui felii de cârnat afumat sau salam, caşcaval ras şi feliuţe de măsline. Ungi steluţele pe margine cu ou şi presari deasupra susan.

Coci steluţele la foc iute, 20 de minute.

 

Stelute aperitiv

Stelute aperitiv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.