Aperitiv cu pasta de conopida, mustar si ou

Printeaza

Aperitiv cu pasta de conopida, mustar si ou din: conopidă, ulei, ou, mustar, lamaie, sare, piper alb macinat, usturoi, ardei mari, şuncă de Praga.

 

Ingrediente:Aperitiv_cu_pasta_de_conopida_mustar_si_ou

  • 1 conopidă de apro­ximativ 800 g
  • 200 ml ulei
  • 1 ou
  • 2 linguri muştar
  • 1/2 lămâie
  • sare
  • piper alb proaspăt măcinat
  • 2 căţei de usturoi
  • 4-5 ardei mari
  • 200 g felii de şuncă de Praga

Mod de preparare:

Speli conopida şi o des­faci în bucheţele pe care le fierbi în apă uşor sărată, până se înmoaie.

Laşi conopida fiartă să se scurgă într-o strecurătoa­re, iar după ce se scurge, o tai mărunt.

Prepari maioneza din gălbenuş, muştar şi ulei. O acreşti, sărezi şi condi­mentezi după gust, cu piper şi usturoiul curăţat şi zdrobit.

Speli ardeii şi îi cureţi cu grijă de cotoare şi seminţe, îi umpli cu pastă de cono­pidă, după care îi tai în sferturi.

Pui câte 1 lingură de pastă pe feliile de şuncă şi rulezi.

După ce ai răcit aperitivul 20 de minute, inviţi mese­nii să consume şi rulou, şi ardei umplut.

Aperitiv cu pasta de conopida, mustar si ou

Aperitiv_cu_pasta_de_conopida_mustar_si_ou

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Aperitive cu legume si parmezan

Aperitive cu legume si parmezan

Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de ustu­roi 300 g […]

Aperitive cu somon si caviar

Aperitive cu somon si caviar

Aperitive cu somon si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar. Ingrediente:  6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 240gr somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 gr caviar marar, pentru ornat   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.