Gulaş picant cu carne de vita

Printeaza

Gulaş picant cu carne de vita din: pulpa de vita, ceapa, ardei gras, ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, supa si crema de branza.

Ingrediente:Gulas_picant_cu_carne_de_vita

  • 400 g pulpa de vita
  • 6 cepe mici
  • cate un ardei gras rosu si galben
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri boia de ardei dulce
  • 250 ml supa
  • 245 g crema de branza

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de vită cuburi. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o în patru. Pregătiţi ardeiul şi tăiaţi-l cubuleţe. Incingeţi uleiul şi prăjiţi carnea. Condimentaţi-o cu sare, piper şi boia. Adăugaţi cea­pa şi ardeiul şi căliţi-le. Turnaţi supa, daţi într-un clocot şi fierbeţi totul înăbuşit 20 – 25 de minute. Adăugaţi crema de brânză, daţi într-un fiert şi condimentaţi mâncarea după gust.

Gulaş picant cu carne de vita

Gulas_picant_cu_carne_de_vita

Poftă bună!

1 comentariu

  1. GUlasul picant moartea mea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.