Spaghete cu roşii
PrinteazaSpaghete cu rosii din: spaghete, pulpa de rosii, usturoi, bacon, capere, busuioc, patrunjel, rosii cherry, sare, piper si ulei de masline.
- 300 g spaghete
- 400 g pulpa de rosii
- 3-4 catei de usturoi
- 100 g bacon
- 1 lingura de capere
- busuioc
- patrunjel
- cateva rosii cherry
- sare
- piper
- ulei de masline
Mod de preparare:
Fierbe spaghetele în apă cu sare. Separat, într-o tigaie adâncă, pune pulpa de roşii, două linguri cu ulei de măsline, sare şi piper şi lasă pe foc mic cât să dea în 1 -2 clocote. Adaugă usturoiul pisat si busuiocul.
Lasă 5-10 minute, dă deoparte, în altă cratiţă, încinge două linguri cu ulei şi pune roşiile cherry să se rumenească un pic.
Adaugă spaghetele şi caperele şi lasă pe foc 1-2 minute. Serveşte- le cu sosul de roşii şi feliuţe de bacon prăjit.
Spaghete cu roşii
Pofta buna!