Ton inabusit

Printeaza

O reteta simpla de ton inabusit din: ton, rosii, vin rosu, foaie de dafin, sare, piper si usturoi.

Ingrediente:Ton inabusit

  • 1 kg ton
  • 4 roşii
  • 1 pahar vin roşu
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper şi usturoi, după gust

Mod de preparare:

Se curăţă peştele şi se pune la prăjit în ulei de măsline. După ce s-a pătruns uşor, se transferă cu grijă într-un vas de tuci, împreună cu usturoiul tăiat mare, ceapa tăiată rondele, roşiile tăiate în patru şi foaia dc dafin. Se adaugă un pahar cu vin roşu, se sărează şi se piperează după gust. Se lasă la fiert înăbuşit circa trei ore.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.