Pesto cu migdale

Printeaza

Pesto cu migdale din: coriandru, usturoi, migdale, piper, ulei de masline, suc de lamaie, apa.

Ingrediente: Pesto cu migdale

  • 4 căni frunze coriandru proaspat
  • 6 catei de usturoi
  • 1 cană migdale tăiate
  • ½ linguriță piper negru
  • ¾ cană ulei de măsline
  • ¼ ceasca suc de lămâie proaspăt stors
  • ½ ceasca de apa

 

Mod de preparare:

Adăugați coriandru, usturoi, migdale si piper in blender. Omogenizati timp de 15-20 de secunde. Se toarnă uleiul de măsline si mai omogenizati 15-20 de secunde.

Incorporati sucul de lămâie și apă, continuati sa omogenizati timp de 5-10 secunde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.