Reteta zilei: Crutoane aromate

Printeaza

Crutoane aromate din: paine, praf de usturoi, condimente, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente: 

  • 4 cani pâine, taiata cuburi
  • ½ linguriță de praf de usturoi
  • ½ linguriță de condimente
  • 1/2 lingurita sare si piper
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Se încălzește cuptorul la 170C. Se aseaza pâinea in tava si stropiti cu ulei. Amestecati.

Crutoane aromate

Adăugați amestecul de condimente și amestecati.

Crutoane aromate

Dati la cuptor aproximativ 15 minute.

Lasati sa se raceasca si serviti.

Crutoane aromate

Crutoane aromate

Crutoane aromate

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Crutoane condimentate cu usturoi

Crutoane condimentate cu usturoi

Crutoane condimentate cu usturoi din: paine, praf de usturoi, condimente, sare, piper, ulei. Ingrediente:  4 cani de pâine, taiata cuburi ½ linguriță de praf de usturoi ½ linguriță de condimente 1/2 lingurita sare si piper ulei   Mod de preparare: Se încălzește cuptorul la 170C. Se aseaza pâinea in tava si stropiti cu ulei. Amestecati. […]

Reteta zilei: Crutoane cu parmezan

Crutoane cu parmezan din: paine, ulei de masline, sare, ierburi de provence, parmezan.   Ingrediente:  8 cani paine, cuburi 1 lingură ulei de măsline 1 ½ lingurita de sare 1 linguriță de ierburi de Provence 1 lingura parmezan ras     Mod de preparare: Așezați painea într-un strat uniform pe o foaie de copt. Stropiti […]

 

Salata calda de spanac

Reteta zilei: Salata calda de spanac cu crutoane

Salata calda de spanac cu crutoane din: stafide, paine, ulei de masline, nuci de pin, spanac, usturoi, sare, piper. Ingrediente:  50gr stafide 1 felie paine 3 linguri ulei de masline 25gr nuci de pin 500gr spanac 2 catei de usturoi, zdrobit sare si piper     Mod de preparare: Puneti stafidele intr-un bol, adaugati apa […]

 

Supa de ciuperci cu galuste de mamaliga

Supa cu ciuperci si crutoane de ciabatta

Supa cu ciuperci si crutoane de ciabatta din: ciuperci, ulei, ceapa, telina, usturoi, pasta de tomate, ciabatta, patrunjel, sare, piper, oua, smantana. Ingrediente: 500 g hribi sau alte ciuperci de pădure 4 linguri ulei de măsline 1 ceapă 3 tulpini de ţelină 2 căţei de usturoi 1 lingură pastă de tomate 8 felii subţiri de […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.