Reteta zilei: Supa crema de conopida cu cheddar

Printeaza

Supa crema de conopida cu cheddar din: conopida, ceapa, usuroi, ulei de masline, supa de pui, cheddar, cimbru, sare.

 

Ingrediente: 

  • 1 conopidă, rupta buchetele
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi, tocat
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 4 cesti supa de pui
  • 1 ½ cesti de branza cheddar, rasa
  • 1 lingură de cimbru proaspăt, tocat
  • 1 lingurita sare

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C. Pe o foaie de copt, asezati conopida, ceapa și usturoi, stropiti cu uleiul de măsline și asezonați cu sare.

Dati la cuptor 40 de minute.

Supa crema de conopida cu cheddar

Transferati intr-un într-un blender și procesati. Adaugati in oala si incorporati supa de pui.

Supa crema de conopida cu cheddar

Aduceți la fierbere si fierbeți timp de aproximativ zece minute.

Supa crema de conopida cu cheddar

Adăugați brânza, cimbru și piper negru. Se condimentează cu sare.

Supa crema de conopida cu cheddar
Serviți supa calda.

Supa crema de conopida cu cheddar

Supa crema de conopida cu cheddar

Supa crema de conopida cu cheddar

 

Pofta buna!

 

 

 

Supă cremă de ciuperci cu cartofi și smântână

Supă cremă de ciuperci cu cartofi și smântână din: ciuperci, unt, ceapa, ceapa, usturoi, cartofi, supa de legume, smantana, sare, piper. Combinația de ciuperci proaspete, cartofi și smântână adaugă o textură bogată și un gust savuros.   Ingrediente: 500 g ciuperci 2 linguri de unt 1 ceapă mare 2 căței de usturoi 2 cartofi medii […]

Supa crema de anghinare

Supa crema de anghinare din: anghinare, apa, supa de pui, ceapa verde, suc de lamaie, smantana, sare, piper. Anghinara este bogată în vitamine și minerale, precum vitamina C, vitamina K, fier, fosfor și potasiu. În plus, anghinara conține antioxidanți puternici, cum ar fi acidul clorogenic și silimarina, care pot ajuta la protejarea celulelor de stresul […]

Supă cremă cu telemea

Supă cremă cu telemea din: spanac, telemea, ceapa, cartofi, usturoi, ulei de masline, condiment din legume uscate.     Ingrediente: 500 g spanac 150 g telemea 1 ceapă mare 2 cartofi 4-5 căței de usturoi 50 ml ulei de masline 100 ml lapte 1 linguriță condiment din legume uscate     Mod de preparare: Cureți […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.