Supa crema de anghinare

Printeaza

Supa crema de anghinare din: anghinare, apa, supa de pui, ceapa verde, suc de lamaie, smantana, sare, piper.

Anghinara este bogată în vitamine și minerale, precum vitamina C, vitamina K, fier, fosfor și potasiu. În plus, anghinara conține antioxidanți puternici, cum ar fi acidul clorogenic și silimarina, care pot ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ și la îmbunătățirea sănătății inimii.

 

retete

Ingrediente:

  • 8 anghinare, maruntite
  • 450 ml apa
  • 150 ml supa de pui
  • 1 legatura ceapa verde, tocata
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 15 0ml smantana
  • Sare si piper, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Intr-o oala mare adaugati anghinarele, apa, supa si ceapa verde. Gatiti acoperit 45 de minute.

Scurgeti si raciti anghinarele, pastrand o parte din lichidul im care au fiert.

Adaugati in blender si turnati lichid si suc de lamaie, procesati bine.

Raciti si incorporati smantana si asezonati.

Lasati sa se raceasca si serviti cu oua fierte tari, verdeata, lamaie sau extra smantana.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de fasole cu anghinare

Supa de fasole cu anghinare

Supa de fasole cu anghinare din: fasole uscata, telina, anghinare, usturoi, rosii, ulei de masline extravirgin, vin alb, paine, rozmarin, boie iute, sare si frunze de salvie. Ingrediente: 300 g fasole uscată 1 tijă de ţelină, cu frunze 3 anghinare 1 ceapă 2 căţei de usturoi 150 g roşii decojite (conservă) 4 linguri ulei de […]

Supa de anghinare cu usturoi

Supa de anghinare cu usturoi

Supa de anghinare cu usturoi din: ulei de masline, ceapa, usturoi, telina, anghinare, supa, lapte, sare, piper, paine, branza. Ingrediente:  2 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi, tocat 1 tulpina telina, tocata 675 g anghinare, tocate, din conserva 500 ml supa 300 ml lapte sare si piper 8 felii paine […]

 

Reteta zilei: Supa de anghinare cu bruschete de branza

Supa de anghinare cu bruschete de branza din: ulei de masline, ceapa, usturoi, telina, anghinare, supa, lapte, sare, piper, paine, branza. Ingrediente:  2 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi, tocat 1 tulpina telina, tocata 675gr anghinare, tocate, din conserva 500ml supa 300ml lapte sare si piper 8 felii paine 115gr […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.