Pui cu mujdei la ceaun

Printeaza

Pui cu mujdei la ceaun din: pui, sare, piper, ulei, mujdei.

Ingrediente:Pui cu mujdei la ceaun

  • 3 pui de câte 500-600 de grame
  • sare
  • piper
  • mujdei
  • 400 ml ulei

 

Mod de preparare:

Puneţi tot uleiul într-un ceaun. Turnaţi aici tot uleiul şi înfierbântaţi-l bine la foc potrivit.

Când uleiul este foarte fierbinte, puneţi puii daţi cu sare şi piper şi acoperiţi ceaunul cu un capac. Frigeţi-i pe toate feţele să devină crocanţi.

Serviti puiul stropit cu mujdei de usturoi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. FOarte bun, mi-ai facut pofta de un pui cu mujdei 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.