7 Retete cu legume

Printeaza

Retete cu legume:

Carpaccio_de_legume

Carpaccio de legume

Carpaccio de legume din: morcov, pastarnac, broccoli, sare, sfecla, dovlecel, castravete, piper, coriandru, usturoi, ulei, parmezan, lamaie. Ingrediente: 1 morcov 1 păstârnac mic (sau 1 rădăcină de pătrunjel) 1 broccoli mic  sare 1 sfeclă mică 1/2 de dovlecel 1/2 de castravete de salată piper câte 1/2 de legătură de coriandru şi de busuioc 1 căţel de usturoi […]

Supa_de_legume_cu_chifle

Supa de legume cu chifle

Supa de legume cu chifle din: morcov, pastarnac, ceapa, usturoi, rozmarin, ulei, fasole, sare, piper, faina, zahar, drojdie, lapte, ulei, seminte. Ingrediente: 1 morcov mare 1 rădăcină de păstârnac 1 ceapă mare 2 căţei de usturoi, curăţaţi 2 crenguţe de rozmarin 2 linguri cu ulei 1 l supă de legume, fierbinte 400 g fasole fiartă […]

Supa de legume proaspete

Supa de legume proaspete

Supa de legume proaspete din: rosii, telina, castraveti, ardei, avocado, lamaie, spanac, sare, boia, apa. Ingrediente: trei sferturi de ceaşcă de roşii, tăiate mărunt o ceaşcă de ţelină, tăiată mărunt o ceaşcă de castraveţi, tăiaţi mărunt o jumătate de ceaşcă de ardei graşi roşii, tăiaţi mărunt o jumătate de ceaşcă de avocado, tăiat mărunt patru […]

Tempura_de_legume

Tempura de legume

Tempura de legume din: apa, ou, faina, boia, dovlecei, ciuperci, morcovi, ardei, ulei, sare. Ingrediente: 200 ml apă rece 1 ou 125 g făină 1 vârf de cuţit boia de ardei iute 3 dovlecei 18 ciuperci champignon 3 morcovi mari 2 ardei graşi roşii ulei de arahide pentru fritat 1 praf de sare   Mod […]

Peste_la_gratar_cu_legume_calde_07

Reteta zilei: Peste la gratar cu legume calde

Peste la gratar cu legume calde din: ulei de masline, usturoi, ceapa rosie, rosii cherry, fasole neagra, porumb, masline, chimen, coriandru, sare, peste, chili, boia. Ingrediente legume calde:  1 linguriță de ulei de măsline 2 catei de usturoi proaspat, tocat marunt ½ ceasca cubulete de ceapa rosie 1 1/2 cani de rosii chrry 1 cutie […]

Supa de legume proaspete

Reteta supa de legume cu smantana

Reteta supa de legume cu smantana din: morcov, cartof, patrunjel, conopida, varza, ulei, faina, smantana. Ingrediente: 1 morcov 1/2 pătrunjel 1 cartof 1/2 conopidă mică 1 frunză de varză alba 15 g ulei 1/2 linguriţă făină 1 linguriţă smantana pătrunjel verde   Mod de preparare: Se curăţă zarzavatul, se taie felii subţiri, cartoful se taie […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.