Piept de pui cu hribi, in vin
PrinteazaPiept de pui cu hribi, in vin din: piept de pui, condiment, ceapa, morcov, hribi, ulei, vin.
- 1 piept de pui
- 3 linguriţe condiment cu gust de gaina
- 2 cepe
- 1 morcov
- 700 g hribi
- 50 ml ulei
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Incingi uleiul şi adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe. Laşi să se rumeneasca putin, apoi adaugi ceapa taiatâ mârunt, morcovul tăiat cubuleţe si hribii. Căleşti uşor, apoi adaugi vinul şi îi laşi să se evapore.
Adaugi cele 3 linguriţe de condiment cu gust de gaina si 1 pahar cu apă. Fierbi la foc mic, până când sunt făcuţi hribii. Poţi servi preparatul cu pătrunjel verde, tocat şi presărat deasupra.
Piept de pui cu hribi, in vin
Pofta buna!