Piept de pui cu hribi, in vin

Printeaza

Piept de pui cu hribi, in vin din: piept de pui, condiment, ceapa, morcov, hribi, ulei, vin.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_hribi_in_vin

  • 1 piept de pui
  • 3 linguriţe condiment cu gust de gaina
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 700 g hribi
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul şi adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe. Laşi să se rumeneasca putin, apoi adaugi ceapa taiatâ mârunt, morcovul tăiat cubuleţe si hribii. Căleşti uşor, apoi adaugi vinul şi îi laşi să se evapore.

Adaugi cele 3 linguriţe de condiment cu gust de gaina si 1 pahar cu apă. Fierbi la foc mic, până când sunt făcuţi hribii. Poţi servi preparatul cu pătrunjel verde, tocat şi presărat deasupra.

Piept de pui cu hribi, in vin

Piept_de_pui_cu_hribi_in_vin

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.