Cartofi copti cu mustar

Printeaza

Cartofi copti cu mustar din: cartofi, usturoi, mustar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 2 linguri muştar
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă usturoiul, se pisează cu sare şi se freacă cu ulei până devine o pastă.

Se adaugă piperul, muştarul şi se amestecă până se omogenizează.

Se curăţă cartofii, se spală şi se taie felii.

Se amestecă cu pasta de muştar se pun într-un vas uns cu puţin ulei şi se dau la cuptor vreme de 35 de minute.

Cuptorul trebuie bine încălzit înainte. Se servesc calzi cu salată de varză.

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Simplu si n-au nici un gust …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.