Ciuperci cu branza topita

Printeaza

 Ciuperci cu branza topita din: ciuperci, branza topita, marar, piper, ulei.

Ingrediente:   Ciuperci cu branza topita

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 tuburi brânză topita
  • 1 legătură mărar
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le speli, le tai felii şi le căleşti în ulei. Le laşi pe foc descoperite până scade toată zeama. Adaugi brânza topită, piper după gust şi dai într-un clocot, două.

La final presari mărarul tocat. Sunt bune numai gata preparate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.