Musaca cu paste

Printeaza

Musaca cu paste

Musaca cu paste

Ingrediente:

  • 800 g de amestec de carne tocata
  • 4 oua
  • 2 cepe
  • 2 linguri paste de tomate
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 500 g paste tuburi
  • 200 g branza topita cu smantana
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Calete ceapa in ulei. Cand este aproape gata adauga pasta de tomate.

Amesteca bine carnea tocata cu ouale batute cu sare si piper. Adauga verdeata tocata fin si ceapa calita separat.

Pune amestecul de carne sa se caleasca in ulei si lasa pe foc pana scade toata zeama.

Asaza apoi carnea intr-un vas uns cu ulei, iar deasupra pune pastele fierte sepa­rat si scurse bine. Acopera-le cu branza topita, din belsug.

Lasa la cuptor aproximativ 25-35 de mi­nute. Serveste cat este cald. Cu 10-15 minute inainte de a opri focul rade deasupra aproximativ 200 g cascaval.

Musaca cu paste

Musaca cu paste.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Uitati o reteta buna de musaca de cartofi.

    Ingrediente:

    800 g cartofi
    500 g carne tocata
    100 g cascaval
    1 ceapa mare
    2 catei usturoi
    2 rosii pasate
    pasta de tomate
    patrunjel
    sare si piper

    Mod de preparare:

    Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata.

    Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul.

    Intr-o tava se aseaza un rand de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aseaza ultimul rand de cartofi. Pe deasupra se rade cascaval, iar apoi se toarne pasta de tomate diluata cu apa.

    Se baga la cuptor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.