Tochitura cu carnati si cas

Printeaza

Tochitura cu carnati si cas din: carne de porc, carnati, cas de oaie, untura, sare.

Ingrediente:

  • 600 g carne de porc
  • 300 g cârnaţi bucovineni
  • caş de oaie, frământat
  • 100 g untură
  • 50 g sare

 

Mod de preparare:

Carnaţii tăiaţi bucăţi nu prea mari şi carnea tăiată bucăţele le pui la fiert în apă cu sare.

Când apa a scăzut bine, transferi cârnaţii şi carnea într-o tigaie cu untură încinsă, lăsând să se rumenească foarte bine.

Când este gata tochitura, o porţionezi, iar pe fiecare porţie presari caş frământat şi o serveşti cu mămăligă fierbinte.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.