Spanac cu orez si ceapa verde

Printeaza

Spanac cu orez si ceapa verde din: spanac, orez, ceapa, marar, rosii.

Ingrediente:

  • 1 kg spanac verde
  • 250 orez
  • 3 – 4 cepe verzi (sau 2 cepe uscate)
  • 1 legătură mărar verde
  • 1 cutie roşii tocate

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul de codiţe, îl clăteşti în mai multe ape şi îl opăreşti până se înmoaie, apoi îl strecori.

Separat, fierbi orezul. într-o tigaie, pui ulei şi căleşti cepele tocate, adaugi spanacul, mărarul, laşi un pic la prăjit şi adaugi o cutie de roşii tocate şi orezul.

Adaugi sare după gust, mai laşi un pic pe foc şi apoi e gata.

Serveşti spanacul cu garnitură de telemea de oaie.

 

Spanac cu orez si ceapa verde

Spanac_cu_orez

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.