Ardei umpluti cu urda si orez

Printeaza

Ardei umpluti cu urda si orez din: ardei, urda, orez, ceapa, pasta de rosii, oua, faina, sare, piper, ulei, cimbru.
Ardei umpluti cu urda si orez

Ingrediente:

  • 12 ardei graşi
  • 1 kg urdă
  • 3 linguri orez
  • 4 cepe
  • 6 linguri pastă de roşii
  • 4 ouă
  • 4 lingurite faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Cureti ardeii,ii speli, ii oparesti in apa cu sare si-i lasi sa se scurga.Tai apoi marunt ceapa curatata si o calesti in ulei, iar orezul il fierbi in alt vas in apa cu putina sare.

După ce a fiert, îl amesteci cu ceapa, urda, fărâmiţată, ouăle, mărarul tocat şi pui sare, piper şi cimbru după gust. Umpli ardeii cu amestecul de urdă şi-i aşezi într-o cratiţă mai adâncă. Amesteci pasta de roşii cu 4 căni de apă, sare, piper după gust, torni totul peste ardei şi îi dai la cuptor pentru o oră.

Când sunt aproape gata, scoţi o cană de sos, o amesteci cu făina, torni peste ardei şi mai laşi la cuptor încă 10 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ardei umpluti cu urda
  • ardei umpluti cu urda la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.