Reteta zilei: Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic
PrinteazaPiept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic din: pui, otet balsamic, ulei de masline, rosii cherry, usturoi, busuioc.
Ingrediente:
- 3 bucati piept de pui dezosat, fără piele
- ¼ cană de oțet balsamic
- ¼ cană ulei de măsline
- 2 cesti rosii cherry înjumătățite
- 8 catei de usturoi
- 2 linguri de busuioc proaspăt
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 160C. Puneti pieptul de pui intr-o cratita.
Combinati oțet balsamic și ulei de măsline, apoi se toarna peste pui.
Adaugati rosiile, usturoi și busuioc.
Dati la cuptor timp de 40-45 de minute.
Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic
Pofta buna!
Foarte bine arata, pieptul de pui cu rosii