Reteta zilei: Piept de pui in sos de otet balsamic
PrinteazaPiept de pui in sos de otet balsamic din: piept de pui, otet balsamic, usturoi, ulei de masline, sare, piper, unt, miere.
Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- ¼ cană de oțet balsamic
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei de măsline
- sare si piper
- 1 lingura de unt
- 2 linguri otet balsamic
- 3 linguri de miere
Mod de preparare:
Feliati pieptul de pui.
Așezați intr-o punga care se inchide ermetic împreună cu otet balsamic, un cățel de usturoi tocat, 1 lingura de ulei de măsline și un praf de sare si piper.
Se amestecă ingredientele și lăsați la marinat în frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Incalziti doua linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Gatiti puiul până când se rumeneste pe ambele părți.
Transferati pe o farfurie.
Adaugati in tigaie untul și 2 linguri de otet balsamic. Amestecati bine. Se adaugă mierea și se lasă sosul la foc mic pana se ingroasa, aproximativ cinci minute.
Asezonati cu sare si piper. Adaugati carnea de pui înapoi in tigaie si amestecati.
Serviti imediat.
Piept de pui in sos de otet balsamic
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-piept-de-pui-in-sos-de-otet-balsamic html
Desi nu-mi place pieptul de pui, am senzatia tot timpul ca mananc talpa de caiuciuc, asta arata bine. O sa-l incerc si eu, sa vedem ce iese.