Reteta zilei: Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic

Printeaza

Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic din: pui, otet balsamic, ulei de masline, rosii cherry, usturoi, busuioc.

Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic

Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic

Ingrediente: 

  • 3 bucati piept de pui dezosat, fără piele
  • ¼ cană de oțet balsamic
  • ¼ cană ulei de măsline
  • 2 cesti rosii cherry înjumătățite
  • 8 catei de usturoi
  • 2 linguri de busuioc proaspăt

 

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 160C. Puneti pieptul de pui intr-o cratita.

Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic
Combinati oțet balsamic și ulei de măsline, apoi se toarna peste pui.

Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic
Adaugati rosiile, usturoi și busuioc.

Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic
Dati la cuptor timp de 40-45 de minute.

Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic
Serviti preparatul cald.

Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic

Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic

Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bine arata, pieptul de pui cu rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.