Pasta de carne cu orez si usutroi din: carne de vită fară os, cimbru, usturoi, unt, orez, sare. Ingrediente: 1,5 kg carne de vită fară os 10 g praf cimbru 30 g usturoi 50 g unt 200 g orez sare Mod de preparare: Se curăţă carnea de pieliţe, tendoane şi grăsime. Apoi, împreună cu un […]
9 Retete culinare cu carne de vita
PrinteazaRetete culinare cu carne de vita:
Limba de vita cu morcov
Limba de vita cu morcov din: limbă de vita, morcovi, sare. Ingrediente: 1,2 kg limbă de vita 100 g morcovi sare Mod de preparare: Se pune limba la fiert în apă clocotită, cu puţină sare. In timp ce fierbe, se adaugă şi morcovii întregi, curăţaţi. Când limba este bine fiartă, se scoate din vas […]
Perisoare de vita cu sos si smantana
Perisoare de vita cu sos si smantana din: carne de vită fără os, pâine albă, faină, lapte, unt, smântână, sare. Ingrediente: 1,2 kg carne de vită fără os 250 g pâine albă 80 g faină 800 ml lapte 80 g unt 170 g smântână sare Mod de preparare: Se pune carnea la fiert în apă […]
Clatite umplute cu carne de vita si smantana
Clatite umplute cu carne de vita si smantana din: faină, lapte, ouă, carne de vită fără os, ceapă, piper, smântână, ulei, sos tomat, sare. Ingrediente: 600 g faină 750 ml lapte 5 ouă 500 g carne de vită fără os 500 g ceapă piper 500 g smântână 250 ml ulei 750 g sos tomat […]
Friptura de vita impanata cu ardei gras si morcov
Friptura de vita impanata cu ardei gras si morcov din: carne de vită fără os, morcovi, ţelină, păstârnac, ardei gras, usturoi, ulei, cartofi, cimbru, sare. Ingrediente: 1,5 kg carne de vită fără os 600 g morcovi 200 g ţelină 200 g păstârnac 150 g ardei gras 50 g usturoi 100 ml ulei 250 g cartofi […]
Friptura suculenta de vita la gratar
Friptura suculenta de vita la gratar din: muşchi, antricot sau vrăbioară, sare. Ingrediente: 1,5 kg muşchi, antricot sau vrăbioară sare Mod de preparare: Carnea se porţionează, i se dă sare şi, fară a se bate, se pune la fript pe grătarul foarte încins, întorcându-se o singură dată. Se frige la comandă, rămânând în must. […]
Ghiveci cu carne de vita, dovlecel si conopida
Ghiveci cu carne de vita, dovlecel si conopida din: carne de vită fară os, roşii, ţelină, morcovi, dovlecei, mazăre conservată, conopidă, ulei, păstârnac, verdeaţă. Ingrediente: 1 kg carne de vită fară os 1 kg roşii proaspete 500 g ţelină 1,5 kg morcovi 750 g dovlecei 250 g mazăre conservată 750 g conopidă 150 ml ulei 500 […]
Supa de vita cu zarzavat si gulie
Supa de vita cu zarzavat si gulie din: rasol de vită, oase, zarzavat, ţelină, gulie, cepe, usturoi, pastă de ardei, piper boabe, ouă, făină, ulei, pătrunjel verde, sare, piper măcinat. Ingrediente: 700 g rasol de vită 1 kg oase 200 g zarzavat 1 ţelină 1 gulie 2 cepe 1 căţel de usturoi pastă de ardei piper boabe 3 […]
Carnati de vita fierti in aburi
Carnati de vita fierti in aburi din: carne de vită fără os, orez, usturoi, unt, sare. Ingrediente: 1 kg carne de vită fără os 200 g orez 25 g usturoi 50 g unt sare Mod de preparare: Se toacă bine carnea prin maşina cu sită deasă. Orezul se pisează şi se pune la fiert în […]
Pofta buna!