Salau la tava cu ciuperci si vin alb

Printeaza

Salau la tava cu ciuperci si vin alb din: şalău, ceapa, ciuperci albe, rosii, vin alb, ulei, patrunjel

Salau_la_tava_cu_ciuperci_si_vin_alb

Ingrediente:

  • 1 kg şalău
  • 5 cepe
  • 10 ciuperci albe
  • 1 kg roşii
  • 100 ml vin alb
  • 4 linguri de ulei
  • 1 legătură de pătrunjel

Mod de preparare:

Curăţă şalăul de solzi şi intestine şi spală-l foarte bine. Taie roşiile şi ceapa în felii. Toacă mărunt pătrunjelul.

Intr-o tavă termorezistentă, aşază un strat de felii de roşie, unul de ciuperci bine spălate şi feliate şi altul de ceapă.

Presară pătrunjel tocat şi aşază peştele. Acoperă cu restul de ceapă şi roşii, presară pătrun­jel, toarnă vinul şi stropeşte cu ulei. Introdu vasul în cuptor şi lasă-l timp de 30-40 de minute.

Salau la tava cu ciuperci si vin alb

Salau_la_tava_cu_ciuperci_si_vin_alb

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.