Tagliatele cu rosii cherii si cascaval de oaie
PrinteazaTagliatele cu rosii cherii si cascaval de oaie din: tagliatele, smântână, oua, cascaval de oaie, branza telemea, unt, ciuperci, sunca (poate fi şi prosciutto), roşii cherry, pesmet, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g tagliatele
- 200 g smântână
- 2 ouă
- 100 g caşcaval de oaie dat pe răzătoarea mică
- 200 g brânză telemea (pentru gust, poţi adăuga 1 lingură de gorgonzola)
- 150 g unt
- 6-8 ciuperci mai măricele
- 100 g şuncă feliată (poate fi şi prosciutto)
- 6-8 roşii cherry
- 1 lingură cu pesmet
- sare
- piper măcirnat
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert, conform instrucţiunilor de pe pachet. Scoate-teîn strecurătoare, dă- le prin jet de apă şi formează cuiburi într-o tavă. Bate ouăle cu smântână şi un praf de sare, adaugă brânza fărâmiţată şi amestecă.
Toarnă sosul printre cuiburi şi puţin peste ele. Presară caşcavalul ras. Pune câte o ciupercă în fiecare cuib, adaugă în ea un praf de sare, o linguriţă cu unt, o felie de şuncă şi o roşioară. Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 15-20 de minute.
Tagliatele cu rosii cherii si cascaval de oaie
Pofta buna!