Ciuperci la cuptor cu usturoi

Printeaza

Ciuperci la cuptor

Ingrediente:Ciuperci la cuptor cu usturoi

  • 500 g ciuperci proaspete, (din conservă sau congelate)
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • piper
  • condiment tip Delikat
  • ulei
  • 2-3 căţei de usturoi (facultativ)

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le speli, le aşezi întregi într-un vas sau o cratiţă unsă cu ulei, presari peste ele sare, piper şi condiment după gust, le stropeşti cu un pahar mic cu apă caldă şi le dai la cuptor, la foc potrivit.

După ce-şi schim­bă culoarea, le scoţi, adaugi încă un pahar de apă şi tot vinul şi dai din nou la cuptor până fierb bine ciupercile. Le aduci la masă în boluri cu tot cu zeamă. Dacă vrei poţi pune şi usturoiul pisat.

Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.