Reteta zilei: Ciuperci cu usturoi
PrinteazaCiuperci cu usturoi din: ciuperci, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, cimbru, unt, patrunjel, sare, piper.
- 300gr ciuperci
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 lingura suc de lamaie
- 2 căței de usturoi tocat
- 1 lingura cimbru tocat marunt
- 1 lingura unt feliat
- patrunjel
- sare si piper
Mod de preparare:
Se spală ciupercile, se toacă mărunt cimbrul si usturoiul.
Într-un castron, combinați ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi tocat, cimbru tocat mărunt, sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 200C. Pregateste o tava cu hartie de copt.
Așezați ciupercile într-un castron și adaufati sos si amestecati.
Transferați ciupercile in tava si adaugati felii de unt.
Dati la cuptor timp de 8 minute, intoarceti și gătiți încă 5 minute.
Stropiți cu sos din tava, presărați pătrunjel și serviți.
Ciuperci cu usturoi
Pofta buna!





