Pui cu otet balsamic, rozmarin si cartofi

Printeaza

Pui cu otet balsamic, rozmarin si cartofi din: otet balsamic, mustar, usturoi, gem de caise, carne de pui, cartofi, ulei de masline, rozmarin, rosii cherry si zeama de lamaie.

Ingrediente:Pui_cu_otet_balsamic_rozmarin_si_cartofi

  • 1/2 cana de otet balsamic
  • 1 1/2 lingurita de mustar cu boabe intregi
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de gem de caise sau de miere
  • 1/2 lingura de sare si piper
  • 12 bucati de carne de pui
  • 1 kg de cartofi, taiati in bucati mari
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingura de rozmarin maruntit
  • 250 g de rosii cherry
  • zeama de la o lamaie

 

Mod de preparare:

Otetul balsamic, mustarul, usturoiul, gemul si condimentele se amesteca. Se toarna peste carne si se lasa o noapte la frigider. Cartofii se pun la cuptor, cu ulei de masline, rozmarin si sare.

In acelasi timp, intr-o alta tava, se pune puiul la cuptor.

Cand cartofii sunt aproape gata li se adauga rosiile si se mai lasa 10 minute. Se stropesc cu zeama de lamaie si se presara patrunjel. Se servesc impreuna cu carnea de pui.

Pui cu otet balsamic, rozmarin si cartofi

Pui_cu_otet_balsamic_rozmarin_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.