Legume pe gratar cu rozmarin
PrinteazaLegume pe gratar cu rozmarin din: vanata, dovlecei, ardei gras, ceapa, lamaie, ulei de masline, rozmarin, sare.
- 1 vânătă
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras roșu
- 1 ardei gras galben
- 2 cepe
- 1 lămâie
- ulei de măsline
- rozmarin proaspăt
- sare
Mod de preparare:
Se curăță și se spală toate legumele. Vânăta și dovlecelul se taie felii lungi, ardeii se taie jumătați iar ceapa sferturi. Se pun într-un bol, se presară cu sare și se stropesc cu ulei. Se amestecă totul. Se frig pe grătarul bine încins, cât să se rumenească.
Înainte de a se întoarce de pe o parte pe cealaltă, se stropesc cu suc de lămâie. Se scot pe platou și se servesc simple, ornate cu rozmarin.
Legume pe gratar cu rozmarin
Pofta buna!