Legume pe gratar cu rozmarin

Printeaza

Legume pe gratar cu rozmarin din: vanata, dovlecei, ardei gras, ceapa, lamaie, ulei de masline, rozmarin, sare.

Ingrediente:Legume_pe_gratar_cu_rozmarin

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 cepe
  • 1 lămâie
  • ulei de măsline
  • rozmarin proaspăt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăță și se spală toate legumele. Vânăta și dovlecelul se taie felii lungi, ardeii se taie jumătați iar ceapa sferturi. Se pun într-un bol, se presară cu sare și se stropesc cu ulei. Se amestecă totul. Se frig pe grătarul bine încins, cât să se rumenească.

Înainte de a se întoarce de pe o parte pe cealaltă, se stropesc cu suc de lămâie. Se scot pe platou și se servesc simple, ornate cu rozmarin.

Legume pe gratar cu rozmarin

Legume_pe_gratar_cu_rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.