10 Mancaruri usor de gatit

Printeaza

Mancaruri usor de gatit:

Salata_de_cruditati_cu_creveti_08

Reteta zilei: Salata de cruditati cu creveti

Salata de cruditati cu creveti din: varza, morcov, castravete, mango, busuioc, coriandru, avocado, creveti, limeta, usturoi, sos de soia, zahar brun, ulei de masline, ardei iute. Ingrediente: 4 căni varza tocata 1 morcov, ras ½ castravete, decojite, fara seminte și taiat ½ mango, curatat si taiat ½ ceasca busuioc proaspat, tocat ½ ceasca coriandru ½ […]

Supa_de_salata_verde_cu_legume_10

Reteta zilei: Supa de salata verde cu legume

Supa de salata verde cu legume din: ulei de masline, ceapa, telina, morcovi, salata verde, usturoi, supa de legume, rosii, cartofi, fasole, condimente italienesti, patrunjel, dafin, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa, tocata 2 tulpini telina, feliata 2 morcovi, felii 1 salata verde, maruntita 2 linguri de usturoi, tocat 8 […]

Lasagna_cu_vita_si_branza_14

Reteta zilei: Lasagna cu vita si branza

Lasagna cu vita si branza din: branza de vaci, parmezan, cimbru, foi de lasagna, carne de vita, usturoi, ceapa, ardei gras, ciuperci, pasta de tomate, miere, oregano, vin rosu, rosii, branza provolone, sare, piper. Ingrediente: 1 cana branza de vaci ⅔ ceașcă parmezan, ras 1 lingurita plus 1 lingura cimbru uscat 6 foi de lasagna […]

Salata_de_orz_cu_legume_18

Reteta zilei: Salata de orz cu legume

Salata de orz cu legume din: vinete, dovlecei, ulei de masline, sare, piper, ceapa, chimen, coriandru, boia, orz, supa de pui, suc de lamaie, usturoi, zahar, masline, rosii cherry, ceapa rosie, patrunjel, menta, branza feta. Ingrediente: 2 vinete, taiate cuburi 2 dovlecei, taiati cuburi 10 linguri ulei de măsline 1 lingurita sare 1 lingurita piper […]

Pui_crocant_picant_12

Reteta zilei: Pui crocant picant

Pui crocant picant din: piept de pui, lapte batut, cereale de orez, sare, boia de ardei, piper, mustar dijon, miere, iaurt, suc de lamaie, sos sriracha. Ingrediente: 1 kg piept de pui, dezosat, taiat fasii 1 ceașcă lapte bătut 3 cesti cereale crocante de orez brun 1 lingurita sare 2 lingurite boia de ardei 1/8 […]

Paste_bolognese_cu_topping_de_branza_13

Reteta zilei: Paste bolognese cu topping de branza

Paste bolognese cu topping de branza din: tagliatelle, ulei de masline, carne de vita, ardei gras, ciuperci, ceapa, usturoi, pasta de tomate, cimbru, oregano, iere, rosii, sare, piper, branza. Ingrediente: 1 pachet tagliatelle 1 lingura ulei de masline 500gr carne tocata de vită 1 ardei gras, felii subțiri 300gr ciuperci, cuburi 1 ceapa medie, felii […]

Chiftelute_de_porc_cu_sos_cald_08

Reteta zilei: Chiftelute de porc cu sos cald

Chiftelute de porc cu sos cald din: carne de porc, usturoi, ghimbir, ceapa, coriandru, sos de soia, seminte de chia, legume prajite, otet de orez, sos sriracha. Ingrediente: 1 kg carne tocata de porc 3 catei de usturoi, tocat 1 ½ linguri Ghimbir ras 1/3 cană de ceapă tocată ¼ cana coriandru proaspat, tocat 1 […]

Piept_de_pui_umplut_15

Reteta zilei: Piept de pui umplut

Piept de pui umplut din: branza de capra, usturoi, busuioc, fulgi de ardei rosu, suc de lamaie, ulei de masline, piept de pui, lamaie, nuci de pin. Ingrediente: 120gr brânză de capră moale 2 catei de usturoi, tocat 1 lingura busuioc proaspat tocat ½ lingurita fulgi de ardei rosu 1 lingurita suc proaspat de lamaie […]

Sandwich_cu_burta_de_porc_caramelizata_si_muraturi_10

Reteta zilei: Sandwich cu burta de porc caramelizata si muraturi

Sandwich cu burta de porc caramelizata si muraturi din: zahar, apa, burta de porc, ceapa, ulei, usturoi, sos de peste, piper, bagheta, morcovi si ridiche alba murate. Ingrediente sos caramel: 3 linguri zahăr 2 linguri de apă Ingrediente burta de porc: 1,5 kg burta de porc, tăiata cuburi 2 cepe, tocate ulei 2 catei de […]

Penne_cu_branza_si_rosii_10

Reteta zilei: Penne cu branza si rosii

Penne cu branza si rosii din: smantana, rosii cubulete, parmezan, gorgonzola, ricotta, telemea, sare, busuioc, penne, unt. Ingrediente: 2 cesti de smântână 1 cutie rosii cubulete 1/2 cana parmezan ras 1/2 cană brânză telemea rasa 1/4 ceasca de branza gorgonzola maruntita 2 linguri de branza ricotta brânză mozzarella tăiată în felii subțiri 3/4 lingurita sare […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.