Vita sarata pe paine de secara si sos de mustar

Printeaza

Se taie 3 felii de paine neagra de secara in 18 patrate. Se amesteca 2 linguri de mustar Dijon cu 2 linguri de maioneza; se intinde cate putin din acest amestec pe fiecare bucata de paine.

Se taie 100 g friptura de vita in 18 bucati si 9 castraveciori murati, in jumatate pe lung. Se pune pe fiecare bucati de paine cate o bucatica de carne si o jumatate de castravete.

Vita sarata pe paine de secara si sos de mustar

Vita sarata pe paine de secara si sos de mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.