Vinete umplute cu pesmet si roşii

Printeaza

 

Speli 4 vinete, le tai în două pe lungime, le dai într-un clocot. Le scoţi şi le laşi să se scurgă. Cu o linguriţă le scoţi miezul şi le laşi deoparte. Toci miezul de vinete, îl amesteci cu 4-5 linguri de pesmet, 1 ou, 1 roşie tocată, câteva fire de pătrunjel, usturoi tocat şi umpli jumătăţile de vinete.

Le ornezi cu felii de roşii şi caşcaval ras, le aşezi într-o tavă uşor unsă cu unt şi tapetată cu puţin pesmet şi le dai la cuptor pentru 30 de minute. La nevoie adaugi şi 1/2 pahar apă.

Vinete umplute cu pesmet si roşii

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.