Vinete umplute cu rosii si cascaval

Printeaza

Vinete umplute cu rosii si cascaval din: vinete, rosii, oua, pesmet, patrunjel verde, usturoi, cascaval, unt, concentrat de legume.

Vinete umplute cu rosii si cascaval

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • 4 linguri pesmet
  • pătrunjel verde
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 100 g caşcaval
  • 1 lingură unt
  • con­centrat de legume

Mod de preparare:

Speli vinetele, le tai în două pe lungime, apoi le dai într-un clocot, împreună cti concentratul de legume. Le scoţi şi le laşi să se scurgă. Cu o lingură le scoţi miezul şi îl dai deoparte.

Toci miezul, îl amesteci cu pesmetul, oul, roşiile tocate şi pătrunjelul tăiat fin, cât şi cu us­turoiul tocat. Umpli jumătăţile de vinete.

Le ornezi cu felii de roşii şi caşcaval ras, le aşezi într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet şi le dai la cuptor pentru jumătate de oră.

La nevoie, mai adaugi 1 pahar cu apă, să nu se lipească vinetele de tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.