Vinete cu branza si rosii

Printeaza

Vinete cu branza si rosii din: vinete, branza de capra, rosii cherry, busuioc, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 500 g branza de capra moale
  • 250 g rosii cherry
  • 1 legatura de busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală şi şterge de apă vinetele. Taie-le felii subţiri, unge-le cu puţin ulei de măsline, dă-le cu un praf de sare şi ulei şi frige-le pe ambele părţi pe un grătar încins.

Intre timp, taie fin busuiocul. Adaugă-l peste brânza de capră împreună cu două linguri cu ulei de măsline, sare şi piper după gust.

Pune câte o linguriţă cu brânză pe fiecare felie de vânătă, rulează şi aşază-le într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.

Presară roşioarele cherry, sare şi piper proaspăt măcinat, stropeşte cu ulei şi dă la cuptor pentru un sfert de oră.

Serveşte imediat, alături de o salată de rucola.

Vinete cu branza si rosii

Vinete_cu_branza_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.